Τραγικό: Βεβήλωσαν τον τάφο του 2,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο- Σε κατάσταση σοκ η μητέρα– VIDEO

Τραγικό: Βεβήλωσαν τον τάφο του 2,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο- Σε κατάσταση σοκ η μητέρα– VIDEO

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές και έκλεψαν αντικείμενα στον τάφο του βρέφους που έχασε τη ζωή του την Τετάρτη 7/6, στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Ανείπωτη τραγωδία στο Μακάρειο Νοσοκομείο: Κύπριοι γονείς «έχασαν» το 2,5 μηνών βρέφος τους

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Όλα για σένα», μίλησε η μητέρα του άτυχου βρέφους, η οποία αποκάλυψε το γεγονός, ότι δηλαδή, άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του παιδιού της.

Την οργή και αγανάκτησή της, για το θλιβερό αυτό συμβάν εξέφρασε η κ. Σκεύη Νικολάου, η μητέρα του παιδιού, η οποία ήταν αυτή που αντίκρισε πρώτη τον τάφο σε αυτή την άσχημη κατάσταση.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του MegaOne η μητέρα του παιδιού για το τραγικό συμβάν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE