Δείτε πώς κυκλοφορεί η Ευριπίδου στον Βρωμόλιμνο της Σκιάθου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε πώς κυκλοφορεί η Ευριπίδου στον Βρωμόλιμνο της Σκιάθου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με καυτό ολόσωμο μαγιό και καπέλο ψάθινο, μοιάζει λες και βγήκε από διαφημιστική καμπάνια...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, κάνουν τις διακοπές τους στην Σκιάθο μαζί με τους φίλους τους. 

Η παρουσιάστρια του MEGAONE δεν παρέλειψε να κάνει την βόλτα της στις παραλίες του νησιού, και συγκεκριμένα στον Βρωμόλιμνο, που φημίζεται για την αμμουδερή του παραλία.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ακολουθεί επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό και στη λεζάντα της φωτογραφίας σχολίασε: «Το καλοκαίρι βρίσκεται εκεί που είναι η καρδιά σου...». 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE