Δείτε πώς κυκλοφορεί η Ευριπίδου στον Βρωμόλιμνο της Σκιάθου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε πώς κυκλοφορεί η Ευριπίδου στον Βρωμόλιμνο της Σκιάθου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με καυτό ολόσωμο μαγιό και καπέλο ψάθινο, μοιάζει λες και βγήκε από διαφημιστική καμπάνια...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, κάνουν τις διακοπές τους στην Σκιάθο μαζί με τους φίλους τους. 

Η παρουσιάστρια του MEGAONE δεν παρέλειψε να κάνει την βόλτα της στις παραλίες του νησιού, και συγκεκριμένα στον Βρωμόλιμνο, που φημίζεται για την αμμουδερή του παραλία.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ακολουθεί επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό και στη λεζάντα της φωτογραφίας σχολίασε: «Το καλοκαίρι βρίσκεται εκεί που είναι η καρδιά σου...». 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE