Επισκέψεις Άντρης Αναστασιάδη σε ιδρύματα και εκκλησίες στο Λίβανο

Επισκέψεις Άντρης Αναστασιάδη σε ιδρύματα και εκκλησίες στο Λίβανο

Επισκέψεις σε εκκλησίες, σε σχολείο για αυτιστικά παιδιά, στο αρχαιολογικό μουσείο της Βηρυτού και στην αρχαία πόλη της Βύβλου πραγματοποίησε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη, η οποία τον συνοδεύει στην επίσημη επίσκεψη του στο Λίβανο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η κ. Αναστασιάδη επισκέφθηκε την Τρίτη 13/6 στη Βηρυτό το σχολείο για αυτιστικά παιδιά.

«Κατά την επίσκεψη η κ. Αναστασιάδη, η οποία συνοδευόταν από τη σύζυγο του Προέδρου του Λιβάνου κα Νάντια Αούν, είχε συνάντηση με τη διεύθυνση του σχολείου με την οποία συζήτησαν τρόπους συνεργασίας των αντίστοιχων σχολείων και ιδρυμάτων της Κύπρου», αναφέρεται.

«Κατά την εκεί επίσκεψή της η κ. Αναστασιάδη εισέφερε χρηματικό ποσό για σκοπούς κάλυψης των αναγκών του σχολείου», προστίθεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ακόμη ότι η κ. Αναστασιάδη «επισκέφθηκε το αρχαιολογικό μουσείο της Βηρυτού, καθώς επίσης και την αρχαία πόλη της Βύβλου, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, ενώ επισκέφθηκε εκκλησίες και ναούς. Ξεναγήθηκε επίσης στο Κάστρο της Βύβλου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.