ΛΑΡΝΑΚΑ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 12ΧΡΟΝΟΥ: Πήρε κρυφά λεφτά και μετέβη με ταξί στην Αγία Νάπα - Ήθελε να ξεφύγει

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 12ΧΡΟΝΟΥ: Πήρε κρυφά λεφτά και μετέβη με ταξί στην Αγία Νάπα - Ήθελε να ξεφύγει

Στα ίχνη του 12χρονου από την Λάρνακα που αναζητείται από το πρωί της Τρίτης (13/06) βρίσκεται η Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 12χρονου: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας – Υπάρχει μαρτυρία για το ανήλικο αγόρι

Όπως πληροφορούμαστε, ο Goatsa Sebastian Petricior το πρωί πήρε κρυφά από τη μητέρα του χρηματικό ποσό και εν συνεχεία μετέβη με ταξί στην Αγία Νάπα.

Για να δικαιολογήσει το νεαρό της ηλικίας του είπε στον Κύπριο οδηγό ταξί ότι πρόκειται να συναντήσει εκεί την μητέρα του.

Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες να τον εντοπίσει στο θερινό θέρετρο.

 

Το παιδί, όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, ήθελε να ξεφύγει από κάποιες καταστάσεις που του προκαλούσαν πίεση. Το ThemaOnline είναι σε θέση να γνωρίζεις σχετικές λεπτομέρειες, ωστόσο, η ηλικία του παιδιού και άλλες συνθήκες δεν μας επιτρέπουν την αποκάλυψή τους.

 

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στη Λάρνακα: Εξαφανίστηκε 12χρονο αγόρι – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα ο 12χρονος που αναζητείτο από το πρωί της Τρίτης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE