Συναγερμός στη Λάρνακα: Εξαφανίστηκε 12χρονο αγόρι – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συναγερμός στη Λάρνακα: Εξαφανίστηκε 12χρονο αγόρι – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια 12χρονου αγοριού στη Λάρνακα. Έσπευσαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν ότι το παιδί τους απουσιάζει από το σπίτι και δεν έχουν ιδέα για το που μπορεί να βρίσκεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 12χρονου: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας – Υπάρχει μαρτυρία για το ανήλικο αγόρι

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό του Goatsa Sebastian Petricior, 12 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του στη Λάρνακα, από σήμερα 13 Ιουνίου, 2017, το πρωί.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Διαβάστε επίσης: ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα ίχνη του 12χρονου η Αστυνομία - Πήρε ταξί κι αναζητείται στην Αγία Νάπα

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα ο 12χρονος που αναζητείτο από το πρωί της Τρίτης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.