Συναγερμός στη Λάρνακα: Εξαφανίστηκε 12χρονο αγόρι – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συναγερμός στη Λάρνακα: Εξαφανίστηκε 12χρονο αγόρι – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια 12χρονου αγοριού στη Λάρνακα. Έσπευσαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν ότι το παιδί τους απουσιάζει από το σπίτι και δεν έχουν ιδέα για το που μπορεί να βρίσκεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 12χρονου: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας – Υπάρχει μαρτυρία για το ανήλικο αγόρι

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό του Goatsa Sebastian Petricior, 12 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του στη Λάρνακα, από σήμερα 13 Ιουνίου, 2017, το πρωί.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Διαβάστε επίσης: ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα ίχνη του 12χρονου η Αστυνομία - Πήρε ταξί κι αναζητείται στην Αγία Νάπα

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα ο 12χρονος που αναζητείτο από το πρωί της Τρίτης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE