ΑΤΥΧΗΜΑ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Υποχώρησε τμήμα της ψευδοροφής στο σημείο όπου βρίσκονται οι αστυνομικοί

ΑΤΥΧΗΜΑ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Υποχώρησε τμήμα της ψευδοροφής στο σημείο όπου βρίσκονται οι αστυνομικοί

Υποχώρησε τμήμα της ψευδοροφής στην είσοδο του Υπουργείου Δικαιοσύνης το μεσημέρι (13/06), χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

 Το σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα είναι στο τμήμα που βρίσκονται αστυνομικοί και εξυπηρετούν πολίτες κάνοντας πιστοποιήσεις (δεξιά μετά την είσοδο στο κτήριο).

 Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός από το συμβάν.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις για εξυπηρέτηση του κοινού που εισέρχεται στο κτήριο από είσοδο που βρίσκεται παραπλεύρως.

Όπως πληροφορούμαστε, ο ιδιοκτήτης βρίσκεται επί τόπου προκειμένου να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες διευθετήσεις και να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE