ΣΥΟΠ: Συνωστισμός αιτήσεων από τις Κύπριες – Δεν θα κοιμούνται στους ίδιους θαλάμους με τους άντρες

ΣΥΟΠ: Συνωστισμός αιτήσεων από τις Κύπριες – Δεν θα κοιμούνται στους ίδιους θαλάμους με τους άντρες

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από γυναίκες οι οποίες έχουν υποβάλει αιτήσεις για να καταταχθούν στην Ε.Φ ως επαγγελματίες οπλίτες.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό τα κριτήρια πρόσληψης των γυναικών οπλιτών είναι ακριβώς τα ίδια όπως και για τους άντρες.

Οι γυναίκες ΣΥΟΠ που θα προσληφθούν στην Ε.Φ θα υπηρετήσουν σε συγκεκριμένα στρατόπεδα τα οποία έχουν ήδη προσδιορισθεί από το ΓΕΕΦ.

Γνωστό επίσης είναι ότι οι ίδιες δεν θα υπηρετήσουν τη θητεία τους σε γραφεία αλλά θα εκτελούν κανονικά υπηρεσίες καθώς επίσης θα χρεωθούν και τον προβλεπόμενο οπλισμό.

Η Εθνική Φρουρά βρίσκεται σε διαδικασία ανακατασκευής υφιστάμενων θαλάμων σε διάφορα στρατόπεδα όπου θα διανυκτερεύουν οι γυναίκες ΣΥΟΠ.

Σκοπός είναι οι εν λόγω ειδικοί θάλαμοι να ανταποκρίνονται στις γυναικολογικές απαιτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ: Κύπριες ΣΥ.ΟΠ: Ενδεχόμενα να κοιμούνται με τους άντρες συναδέλφους τους – Δεν θα υπηρετούν σε γραφεία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE