ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Απέβαλαν 130 συσκευασίες κοκαϊνης οι δύο Ολλανδοί - Περιμένουν κι άλλα οι Αρχές

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Απέβαλαν 130 συσκευασίες κοκαϊνης οι δύο Ολλανδοί - Περιμένουν κι άλλα οι Αρχές

Συνολικά 130 συσκευασίες με κοκαΐνη απέβαλαν μέχρι στιγμής από το σώμα τους δύο Ολλανδοί, οι οποίοι έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12/6, στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από το βράδυ της Δευτέρας 12/6, που οι δύο Ολλανδοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και εντοπίστηκαν, μέσω ακτινολογικού και ιατρικού ελέγχου, ξένα αντικείμενα στο σώμα τους, και μέχρι τις 11 το πρωί της Τρίτης 13/6, έχουν αποβάλει συνολικά 130 συσκευασίες με κοκαΐνη.  Η διαδικασία για αποβολή από το σώμα των υπόπτων και άλλων συσκευασιών με κοκαΐνη συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Νοσοκομείο δύο άντρες που κατάπιαν σακουλάκια με κοκαΐνη – Τους «μυρίστηκαν» μέλη της ΥΚΑΝ και τους περιμένουν να τα αποβάλουν
 
Εν τω μεταξύ, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την Τρίτη 13/6, εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον των δύο Ολλανδών ηλικίας 63 και 52 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος,  παράνομης εισαγωγής, παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, με σκοπό τη προμήθεια σε άλλο πρόσωπο
 
 Η διαδικασία προσωποκράτησης διεξήχθη στο δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι οι δύο άνδρες.

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της ΥΚΑΝ για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κύπρο και στη βάση πληροφοριών, οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
 
Οι δύο ύποπτοι ερευνήθηκαν σωματικά από τα μέλη της ΥΚΑΝ και οι  αποσκευές τους χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Στη συνέχεια λήφθηκε από τους δύο υπόπτους γραπτή συγκατάθεσή τους για να υποβληθούν σε ακτινολογικό έλεγχο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Κατά τον ιατρικό και ακτινολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι δύο άνδρες είχαν στο σώμα τους ξένα αντικείμενα.
 
Οι δύο Ολλανδοί παραδέχθηκαν ότι είχαν στο σώμα τους κοκαΐνη και ζήτησαν ιατρική βοήθεια για να αποβάλουν τα ξένα σώματα. 

Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE