Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Λιλλήκα

Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Λιλλήκα

Στην δημοσιοποίηση του ονόματος που αναλαμβάνει ρόλο εκπροσώπου Τύπου στο επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα, για τις Προεδρικές Εκλογές του ’18, προχώρησε η Συμμαχία Πολιτών.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και στέλεχος επιχειρήσεων Κωνσταντίνο Ζένιο.

Σε σύντομο βιογραφικό που παρέθεσε το κόμμα ο κ. Ζένιος, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Σόφιας με μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και στη Διοίκηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Εργάστηκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα  στην Αθήνα, καθώς επίσης και ως καθηγητής σε Κυπριακό κολλέγιο.

Διετέλεσε αρχισυντάκτης  στον Ραδιοσταθμό ΑΣΤΡΑ, στο Ράδιο Πρώτο και στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα .

Τελευταία του ενασχόληση με τα ΜΜΕ ήταν η συνεργασία του με τον Ραδιοσταθμό Άστρα  που έληξε τον περασμένο Μάιο.

Η θητεία του στα ΜΜΕ περιλαμβάνει υπεύθυνα πόστα σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα με εξειδίκευση στο πολιτικό κυρίως ρεπορτάζ.

Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι ιδιοκτήτης - Διευθυντής εταιρείας παροχής υπηρεσιών Μάρκετινγκ και στρατηγικής επικοινωνίας για εταιρείες και οργανισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE