Η σταρ που μεγάλωσε σε λυόμενο και πούλαγε ρούχα στους δρόμους. Υπέφερε από πονοκεφάλους εξαιτίας του πατέρα της και την κακοποιούσε ο σύντροφος της. Την αναγνωρίζετε;

Η σταρ που μεγάλωσε σε λυόμενο και πούλαγε ρούχα στους δρόμους. Υπέφερε από πονοκεφάλους εξαιτίας του πατέρα της και την κακοποιούσε ο σύντροφος της. Την αναγνωρίζετε;

Γεννήθηκε το 1988 στον Άγιο Μιχαήλ των νησιών Μπαρμπάντος.

Μεγάλωσε σε ένα φτωχικό λυόμενο σπίτι και για να βοηθήσει την οικογένεια της πούλαγε ρούχα στους δρόμους. Υπέφερε από αφόρητους πονοκεφάλους και οι γιατροί δεν μπορούσαν να διαγνώσουν την αιτία. Όπως αποδείχτηκε, το πρόβλημα της ήταν ψυχολογικό. Η υγεία της βελτιώθηκε μετά τον χωρισμό των γονιών της, επειδή ο πατέρας της ήταν μέθυσος και εθισμένος στα ναρκωτικά. Από την ηλικία των 7 χρόνων ήξερε ότι θα γίνει τραγουδίστρια. Λάτρευε τη ρέγκε μουσική και δεν έχανε την ευκαιρία να συμμετάσχει στις χορωδίες του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα στη mixanitouxronou.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE