LIFESTYLE

Πολλά τα νεύρα του Μισθοφόρου! Η στιγμή που «χάνει» από τον Αγγελόπουλο και «κράζει» τον Σπαλιάρα! VIDEO

Πολλά τα νεύρα του Μισθοφόρου! Η στιγμή που «χάνει» από τον Αγγελόπουλο και «κράζει» τον Σπαλιάρα! VIDEO

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 12/6, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδειξε έναν άλλο εαυτό που μας παρέπεμψε στην συμπεριφορά του κατά τα πρώτα επεισόδια του Survivor.

Ο  Γιάννης Σπαλιάρας διαπληκτίστηκε χωρίς ιδιαίτερο λόγο με τον Αναγνωστόπουλο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος διατήρησε την ψυχραιμία του, αλλά στη συνεχεία δήλωσε: «Το πρωί είχαμε έναν διαπληκτισμό γιατί ο Γιάννης μου μίλησε άσχημα και μου είπε ότι αρκετά σε έχω ανεχθεί κι εγώ εκεί γέλασα από μέσα μου γιατί κι εγώ και η ομάδα τον έχουμε ανεχτεί όλο αυτόν τον καιρό για πολλά θέματα που έχει.».

Απλά ξέρει πάρα πολύ καλά να τα κρύβει γιατί ήταν από πριν διάσημος και ξέρει πάρα πολύ καλά να χειρίζεται την εικόνα του. Τώρα που τελείωσε η 24ωρη μπορώ να σκεφτώ πως ο Γιάννης γίνεται πιο πολύ ο εαυτός του, να χαλάρωσε αφού σου λέει “τώρα με ψήφισαν όσοι με ψήφισαν”. Ούτως ή άλλως έχει κάνει και ηθοποιός και ξέρει να υποδυθεί καλά τον ρόλο του. Από τον Γιάννη δεν έχουμε δει το 100% του πραγματικού του εαυτού γιατί ξέρει να το χειριστεί πάρα πολύ καλά και πιστεύω το κρατάει πολύ καλά μέσα του».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε λίγο αργότερα με τη σειρά του: «Με τον Κώστα και τον Μάριο είμαστε άνθρωποι με έντονο χαρακτήρα και πολλές φορές κοντραριζόμαστε. Ίσως η ύπαρξη του καφέ στο πρωινό, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, να μας έκανε έτσι πιο νευρικούς. Επίσης η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι λίγο απότομη, οπότε όταν ξυπνάς το πρωί και πρέπει να φύγεις από ένα τόσο όμορφο μέρος, μπορεί να σου φταίνε διάφορα». 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τέθηκαν αντιμέτωποι στο αγώνισμα του Survivor αρκετές φορές σήμερα, ωστόσο, στο ένα από τα ματς που έχασε ο μισθοφόρος εκνευρίστηκε πάρα πολύ.

Ο Αναγνωστόπουλος μόλις συνειδητοποίησε ότι ηττήθηκε στο παιχνίδι, πέταξε μακριά και με δύναμη το ακόντιο και εν συνεχεία χτύπησε το παγούρι, το οποίο εκτόξευσε μακριά. Έπειτα, έφυγε εκνευρισμένος από την κερκίδα των Μαχητών…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top