ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε υποστατικό- Έτρεχε να σβήσει τις παράνομες μηχανές ο υπεύθυνος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε υποστατικό- Έτρεχε να σβήσει τις παράνομες μηχανές ο υπεύθυνος

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, διενήργησαν το βράδυ της Δευτέρας 12/6 έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό στη Λεμεσό

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο εν λόγω υποστατικό, ο 42χρονος υπεύθυνός του, φέρεται να αποπειράθηκε να απενεργοποιήσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αμέσως συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παρεμπόδισης αστυνομικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έντεκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων απεικονίζονταν τυχερά παιγνίδια.

Ο 42χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.