Δείτε τη φάρσα της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Λούη Πατσαλίδη – «Άχρηστό» το αυτοκίνητο του – Άνοιξε «βεντέτα» - VIDEO

Δείτε τη φάρσα της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Λούη Πατσαλίδη – «Άχρηστό» το αυτοκίνητο του – Άνοιξε «βεντέτα» - VIDEO

Στο κόλπο και η συνεργάτιδα της Χριστιάνας, Εριλένα Πελαγία που βρισκόταν μπροστά στο σκηνικό και έπαιξε ομολογουμένως πολύ καλά τον ρόλο της.

Διαβάστε επίσης: Δεν άντεξε η Αριστοτέλους το bullying του Πατσαλίδη! Του έκανε «άχρηστο» το αυτοκίνητο!

Ο Λούης Πατσαλίδης είναι γνωστός για το χιούμορ του αλλά και τα πειράγματα του στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, ωστόσο ήρθε η ώρα να γίνει και ο ίδιος θύμα φάρσας από την φρεσκοπαντρεμένη παρουσιάστρια.

Αντίκρισε λοιπόν το όχημα του γεμάτο με «μπογιά» (που τελικά ήταν σκόνη) την οποία ο αδελφός της Χριστιάνας Αριστοτέλους έριξε στο αυτοκίνητο, αφήνοντας και το απειλητικό μήνυμα «Μόνο η αρχή».

Ο Λούης τα πρώτα λεπτά ξαφνιάστηκε και μάλιστα προσέγγισε και Αστυνομικό ώστε να του αναφέρει το περιστατικό μέχρι που λίγα λεπτά μετά αποκαλύφτηκε η φάρσα και το ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή.

Το βίντεο προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» το απόγευμα της Δευτέρας 12/6 με τον Πατσαλίδη στη συνέχεια να βγαίνει στην τηλεφωνική γραμμή και να δηλώνει ότι θα υπάρχουν αντίποινα, καλώντας την Αριστοτέλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο μέλλον.

Ένα είναι το σίγουρο. Μεταξύ των δύο πολύ καλών φίλων άνοιξε βεντέτα και μετά τη φάρσα θα υπάρξει και συνέχεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE