ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν» πάλι σε ΣΠΕ οι διαρρήκτες –Έβαλαν στόχο τα κουτιά εισφορών – Πανομοιότυπο ο τρόπος δράσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν» πάλι σε ΣΠΕ οι διαρρήκτες  –Έβαλαν στόχο τα κουτιά εισφορών – Πανομοιότυπο ο τρόπος δράσης

Διάρρηξη σε Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λακατάμειας-Δευτεράς σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 12/06.

Συγκεκριμένα γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/06, διαρρήχθηκε το Συνεργατικό Ταμιευτήριο "Λακατάμειας-Δευτεράς που βρίσκεται στην Λεμεσό, οδός Κώστα Οικονόμου  πλησίον της  ΣΕΚ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  οι άγνωστοι διαρρήκτες με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου θρυμμάτισαν το γυαλί της εισόδου και έκλεψαν δύο κουτιά εισφορών.

Θυμίζουμε πως διάρρηξη σημειώθηκε και στην Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία στο Κολόσσι τα ξημερώματα του Σαββάτου 10/06.

Μάλιστα ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών είναι πανομοιότυπος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται σε πρόσωπα νεαρής ηλικίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΟΣΣΙ: Διάρρηξαν την ΣΠΕ για να πάρουν τα κουτιά... των εισφορών– Πώς κατάφεραν να μπουν στην τράπεζα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θλίψη στο Παγκύπριο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου

Θλίψη στο Παγκύπριο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου

Έφυγε το βράδυ της Τρίτης από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος διετέλεσε τρίτος Πρόεδρος της χώρας την περίοδο 1988-1993.

BEST OF TOTHEMAONLINE