Δύναμη ψυχής! Συγκλόνισε η κωφή 29χρονη τραγουδίστρια στο America’s Got Talent - VIDEO

Δύναμη ψυχής! Συγκλόνισε η κωφή 29χρονη τραγουδίστρια στο America’s Got Talent - VIDEO

Η Μάντι Χάρβεϊ είναι 29 ετών και λατρεύει τη μουσική. Πριν από έντεκα χρόνια αρρώστησε με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή της, αυτό όμως δεν την σταμάτησε από το να προσπαθεί και από το να κάνει αυτό που αγαπά… μουσική.

Η 29χρονη Μάντι πήγε λοιπόν στο America’s Got Talent και μάγεψε τόσο τους κριτές, όσο και το κοινό που βρισκόταν εκεί.

«Όταν έχασα την ακοή μου παραιτήθηκα. Αλλά θέλω να κάνω κάτι παραπάνω από το να τα παρατάω», είπε και ξεκίνησε να παίζει με το γιουκαλίλι της το τραγούδι «Try» που έγραψε όταν αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Η Μάντι τραγουδά στη σκηνή ξυπόλητη για να μπορεί να νιώθει το ρυθμό από τις δονήσεις στο πάτωμα, ενώ η φωνή της είναι τόσο μελωδική που συγκίνησε τους πάντες με αποτέλεσμα και ο σκληρός Σάιμον Κάουελ να πατήσει το χρυσό μπάζερ και να την περάσει απευθείας στον ημιτελικό.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE