«Κάρφωσαν» 31χρονο για παράνομη μεταφορά προσώπου από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές

«Κάρφωσαν» 31χρονο για παράνομη μεταφορά προσώπου από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές

Ενας Παλαιστίνιος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για παράνομη μεταφορά από τα κατεχόμενα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας ενός Τυνήσιου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου 10/6, λήφθηκε πληροφορία ότι το βράδυ της Παρασκευής 9/6 δύο Τουρκοκύπριοι μετέφεραν στην περιοχή Περγάμους ένα άτομο από την Τυνησία ηλικίας 30 ετών.
 
Σύμφωνα με την πληροφορία ο 30χρονος επιβιβάστηκε σε όχημα με ελληνοκυπριακούς αριθμούς εγγραφής και εισήλθε στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι το όχημα οδηγείτο από Παλαιστίνιο ηλικίας 31 ετών. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη σήμερα γύρω στη 01.45 τα ξημερώματα.
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το διαβατήριο του Τυνησίου και ένα σακουλάκι με πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης.
 
Ανακρινόμενος ο Παλαιστίνιος αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.

Εναντίον του Τυνήσιου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
 
Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λάρνακας και η ΥΚΑΝ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE