ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξανά στους δρόμους η Αστυνομία για νέα εκστρατεία - Η παράβαση που θα ελέγχεται

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξανά στους δρόμους η Αστυνομία για νέα εκστρατεία - Η παράβαση που θα ελέγχεται

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της Αστυνομίας για μείωση και πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, θα πραγματοποιηθεί παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ορίου ταχύτητας από αύριο Δευτέρα 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου, 2017.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η υπερβολική ταχύτητα συγκαταλέγεται στις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, γι’ αυτό και η Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα γίνονται ελέγχοι για την ορθή χρήση των λωρίδων κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο και κυρίως στο τμήμα με τις τρεις λωρίδες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE