ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξανά στους δρόμους η Αστυνομία για νέα εκστρατεία - Η παράβαση που θα ελέγχεται

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξανά στους δρόμους η Αστυνομία για νέα εκστρατεία - Η παράβαση που θα ελέγχεται

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της Αστυνομίας για μείωση και πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, θα πραγματοποιηθεί παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ορίου ταχύτητας από αύριο Δευτέρα 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου, 2017.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η υπερβολική ταχύτητα συγκαταλέγεται στις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, γι’ αυτό και η Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα γίνονται ελέγχοι για την ορθή χρήση των λωρίδων κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο και κυρίως στο τμήμα με τις τρεις λωρίδες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE