ΠΑΦΟΣ: 23χρονες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού από δύο Κύπριους νεαρούς

ΠΑΦΟΣ: 23χρονες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού από δύο Κύπριους νεαρούς

Υπόθεση βιασμού σε βάρος δύο αλλοδαπών μόνιμων κατοίκων Κύπρου εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 11/06, 23χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε ότι ενώ χθες διασκέδαζε με μία φίλη της σε νυχτερινό κέντρο επί της Αγίου Αντωνίου τους πλησίασαν δύο πρόσωπα κυπριακής καταγωγής και κάθισαν στο τραπέζι τους.

Η φίλη της, ανέφερε στην Αστυνομία η 23χρονη, προσκάλεσε τους δύο νεαρούς άντρες σπίτι τους και ακολούθως αυτοί ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους χωρίς την θέληση τους.

Οι δύο αλλοδαπές αναμένεται σήμερα να υποβληθούν σε ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ 

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE