Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στη Γερμανία - Επιβάτες μιλούσαν για «βόμβα»

Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στη Γερμανία - Επιβάτες μιλούσαν για «βόμβα»

Έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κολωνίας πραγματοποίησε αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση από τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στο Λονδίνο, το βράδυ του Σαββάτου 10/06.

Επιβάτες της πτήσης ενημέρωσαν το πλήρωμα ότι τρεις συνεπιβάτες τους μιλούσαν για «θέματα τρομοκρατίας», με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να προσγειωθεί στον Κολωνία και οι τρεις συγκεκριμένοι επιβάτες να τεθούν υπό κράτηση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη πληροφορίες από την αστυνομία, ο πιλότος του αεροσκάφους αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη προσγείωση όταν τον ενημέρωσαν οι αεροσυνοδοί, βασιζόμενοι σε μαρτυρίες άλλων επιβατών, ότι οι τρεις άνδρες χρησιμοποιούσαν στις συνομιλίες τους μεταξύ άλλων τις λέξεις «βόμβα» και «εκρηκτικά»

Οι 151 επιβάτες της πτήσης αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το Airbus 319 κάνοντας χρήση των εξόδων κινδύνου, και στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εξονυχιστικούς ελέγχους στο αεροσκάφος, ενώ πήραν και καταθέσεις από τους επιβαίνοντες.

Απο CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.