Διπλωματική πηγή: «Η Κύπρος θα πράξει το αυτονόητο στη Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό»
Διπλωματική πηγή επισήμανε στο ΡΙΚ ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ήταν μεταξύ των πρώτων χωρών που αναγνώρισε το παλαιστινιακό κράτος, το 1988.
Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στην εν λόγω συνεδρία αναγνώσθηκε η ιδρυτική της διακήρυξη η οποία θα περιλαμβάνει τις γενικότερες αρχές της αλλά και τα άτομα που θα πλαισιώνουν το οργανωτικό συμβούλιο.
Εγκρίθηκε η 19μελης συντονιστική επιτροπή ενώ για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί το όνομα της.
Να σημειώσουμε πως συντονιστής της συζήτησης ήταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Μυλωνάς. Στο πάνελ βρίσκονται οι Στέλιος Αμερικάνος, Νικόλας Ιωαννίδης,, Ειρήνη Μάντολες, καθώς και ο δικηγόρος Λάρης Βραχίμης.
Την συνεδρία παρακολουθούν οι Γιώργος Κολοκασίδης, Νίκος Κουτσού, η Χαρίτα Μάντολες, ο πρώην αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Στέλιος Στυλιανού καθώς ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις