ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κατασχέθηκαν 23 κιλά καπνού για στριφτό τσιγάρο

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κατασχέθηκαν 23 κιλά καπνού για στριφτό τσιγάρο

Το Τμήμα Τελωνείων ανακοίνωσε ότι, τα μεσάνυχτα της 8ης Ιουνίου 2017, κατά τον συνήθη έλεγχο των αποσκευών των επιβατών που αναχωρούσαν με προορισμό το Γκάτγουικ της Μεγάλης Βρετανίας, που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας σε συνεργασία με Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκε στις αποσκευές μίας γυναίκας ιρλανδικής καταγωγής, ποσότητα 460 συσκευασιών των 50 γραμμαρίων καπνού (σύνολο 23 κιλά) για στριφτό τσιγάρο μάρκας “GOLDEN VIRGINIA”.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο καπνός, η δασμοφορολογική επιβάρυνση του οποίου ανέχεται στα € 4.800,00, μεταφέρθηκε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.

Η επιβάτιδα συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και η ποσότητα του καπνού που εντοπίστηκε, κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές.

Σήμερα (9ης Ιουνίου 2017), το εν λόγω πρόσωπο, θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης της.

Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Τελωνείων.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE