«Το Al Jazeera θα επιμείνει στην πολιτική της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας»

«Το Al Jazeera θα επιμείνει στην πολιτική της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας»

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, που έχει την έδρα του στην Ντόχα, θα επιμείνει στην πολιτική της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας εν μέσω μιας περιφερειακής διπλωματικής κρίσης που έχει απομονώσει το Κατάρ, δήλωσε την Πέμπτη ο ασκών χρέη γενικού διευθυντή του δικτύου.


Ο Μοστέφα Σουάγκ απέρριψε τις κατηγορίες ορισμένων δυνάμεων του Κόλπου σύμφωνα με τις οποίες το τηλεοπτικό δίκτυο παρεμβαίνει με τα ρεπορτάζ του στις εσωτερικές υποθέσεις τους.

«Η δημοσιογραφική πολιτική του Al Jazeera θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με αυτό το γεγονός», δήλωσε ο Σουάγκ στο Reuters στα κεντρικά γραφεία του δικτύου. Χαρακτήρισε την πολιτική του Al Jazeera ανεξάρτητη και επαγγελματική.

Απο in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE