Ποιος αποχώρησε από τους χαμένους Διάσημους; Ποιον αναγκάστηκε να ψηφίσει ο Ντάνος; VIDEO

Ποιος αποχώρησε από τους χαμένους Διάσημους; Ποιον αναγκάστηκε να ψηφίσει ο Ντάνος;  VIDEO

Παρόλο που υπήρχε ισοψηφία στην βαθμολογία... η ψηφοφορία του κοινού καθόρισε στην αποχώρηση...

Το τελευταίο του βράδυ στο Survivor πέρασε ο Μπο, ο οποίος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Ο γνωστός ράπερ πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους και φυσιολογικά αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Μπο ισοβάθμησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με δύο ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών και φυσιολογικά τέθηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση και ο Γιώργος Χρανιώτης, αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

«Έχω ξαναπεί ότι ήμουν πάρα πολύ έτοιμος να φύγω και πάρα πολύ έτοιμος να μείνω. Παίρνω μαζί μου όλα αυτά που έχω προαναφέρει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήμουν εδώ στο παιχνίδι. Θα ευχηθώ στα παιδιά να συνεχίσουν όσο πιο δυνατά μπορούν, θα τους βλέπω, και πολλά ευχαριστώ. Νιώθω γεμάτος παρά την ταλαιπωρία, την κούραση, την πείνα. Νομίζω ότι πιο πολλά είναι τα καλά παρά τα κακά σε αυτό το παιχνίδι και πραγματικά χαίρομαι που το έζησα και είμαι πάρα πολύ έτοιμος να γυρίσω πίσω και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε ο Μπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.