ΠΑΦΟΣ: Μάχη σώμα με σώμα με κουκουλοφόρους έδωσε πατέρας – Κτύπησαν την σύζυγο και την κόρη του - Aποκλείστηκε η σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Μάχη σώμα με σώμα με κουκουλοφόρους έδωσε πατέρας – Κτύπησαν την σύζυγο και την κόρη του - Aποκλείστηκε η σκηνή

​Οικογένεια στην Πάφο δέχτηκε επίθεση από τέσσερις κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία της τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3:30 το πρωί της Πέμπτης (8/6) τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν σε κατοικία στην Πάφο, στην οποία διέμενε ζεύγος και η κόρη του.

Οι τέσσερις δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος πάλεψε μαζί τους σε μια προσπάθεια να τους απομακρύνει.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι κτύπησαν την κόρη και τη μητέρα της και στη συνέχεια ακινητοποίησαν το ζεύγος, το οποίο και έδεσαν, ενώ ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Η σκηνή αποκλείστηκε και η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Μητέρα και κόρη διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο. Από τις αρχικές έρευνες διαφάνηκε ότι οι δράστες δεν απέσπασαν οτιδήποτε από την οικία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE