Ελεγχόμενες εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

Ελεγχόμενες εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 7/6 σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

Οι ελεγχόμενες εκρήξεις σημειώθηκαν αφού η αστυνομία ειδοποιήθηκε για δύο αυτοκίνητα τα οποία είχαν αφεθεί κοντά στις εγκαταστάσεις της νέας αμερικανικής πρεσβείας στη βρετανική πρωτεύουσα, διευκρινίζει η ανάρτηση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Πυροτεχνουργοί βρίσκονται στο σημείο, όπως και ασθενοφόρα, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί, γράφει ο Guardian, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

A cordon was set up (shown) around the cars and a nearby Waitrose was evacuated of shoppers by specialist officers 

Police dogs were scrambled to the scene (pictured). Metropolitan Police said they were called to Nine Elms, Wandsworth at 4.38pm to reports of two unattended vehicles

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE