Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον νέο διευθυντή του FBI

Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον νέο διευθυντή του FBI

Ο Κρίστοφερ Ρέι είναι ο νέος διευθυντής του FBI, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά την απόλυση του Τζέιμς Κόμεϊ, ο Τραμπ έψαχνε τον αντικαταστάτη του και είχε καταλήξει σε δύο πρόσωπα, τον Κρίστοφερ Ρέι και τον Τζον Πίστολ.

Τελικά, ο Τραμπ έδωσε το χρίσμα του νέου διευθυντή του FBI στον Κρίστοφερ Ρέι.

«Θα προτείνω τον Κρίστοφερ Α. Ρέι, ένα πρόσωπο με εξαιρετική πορεία, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του διευθυντή του FBI» ήταν το tweet που ανήρτησε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο Ρέι είναι δικηγόρος κι εργάζεται στο γραφείο King and Spalding.

Εργάστηκε κατά το παρελθόν σε επιτελική θέση στο υπουργείο Δικαιοσύνης και θεωρείται βετεράνος της αμερικανικής Δικαιοσύνης.

Διετέλεσε επικεφαλής του Ποινικού Τμήματος το διάστημα 2003- 2005, ένα από τα σημαντικότερα του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το βιογραφικό του δικηγορικού γραφείου για το οποίο εργάζεται.

Λόγω της θέσης του στο υπουργείο είχε στενή συνεργασία με το FBI

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE