Πήρε εξιτήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πήρε εξιτήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο πρώην υπουργός είχε εισαχθεί εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο παθολογικό τμήμα της Πανεπιστημιακής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου

Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο Ακης Τσοχατζόπουλος πήρε το απόγευμα της Τρίτης (6/6) εξιτήριο. 

Ο πρώην υπουργός είχε εισαχθεί εσπευσμένα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο παθολογικό τμήμα της Πανεπιστημιακής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. 

Αφού του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας από τους θεράποντες ιατρούς. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον περασμένο Μάρτιο είχε υποβληθεί σε καρδιολογική επέμβαση.

Από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE