ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Πατέρας πήρε τον 2,5 ετών γιο του για διακοπές και εξαφανίστηκε – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής στην πρώην συμβία του

ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Πατέρας πήρε τον 2,5 ετών γιο του για διακοπές και εξαφανίστηκε – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής στην πρώην συμβία του

Άλλη μια υπόθεση άπραγης παιδιού διερευνά η Αστυνομία.

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβη 26χρονη μητέρα από την Βουλγαρία η οποία διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ίδια, κατήγγειλε πως ο πρώην συμβίος την πήρε το 2,5 ετών αγοράκι  τους για διακοπές αλλά δεν επέστρεφαν ποτέ πίσω.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η 26χρονη, ο 30χρονος πρώην συμβίος της από την Βουλγαρία, της ζήτησε όπως πάρει το αγοράκι για λίγες μέρες διακοπές στη χώρα του.

Η μητέρα έδωσε γραπτώς την συγκατάθεση της οπως ο δυομιση ετων γιος της να ταξιδέψει μαζί με τον πατέρα του.

Οι δυο τους ταξίδεψαν στις 9 Μαΐου για την Βουλγαρία με συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής στην Κύπρο πράγμα όμως που δεν έγινε.

Έκτοτε η μητέρα δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με τον πρώην συμβίο της και ο ίδιος δεν απαντά στα τηλεφωνήματα της.

Μετά από αρκετές ημέρες, η 26χρονη μη έχοντας άλλη επιλογή κατήγγειλε τον 30χρονο στην Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ «καρφώνει» Αποστόλου: Καμία επικοινωνία με την ηγεσία – Έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη

ΕΔΕΚ «καρφώνει» Αποστόλου: Καμία επικοινωνία με την ηγεσία – Έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη

Η απόφαση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου να ανακοινώσει, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ότι ουσιαστικά τίθεται εκτός ΕΔΕΚ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE