ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία για την φωτιά σε πέντε οχήματα έξω από συνεργείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία για την φωτιά σε πέντε οχήματα έξω από συνεργείο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία το πρωί της Τετάρτης (7/6) αναφορικά με την φωτιά που ξέσπασε σε πέντε οχήματα έξω από συνεργείο το βράδυ της Τρίτης (6/6) και μεταδώσαμε από την ιστοσελίδα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις φλόγες 4 αυτοκίνητα έξω από μηχανουργείο – Έτρεξε να αποτρέψει ολοκληρωτική καταστροφή η Πυροσβεστική

 

Η Αστυνομία αναφέρει:

Γύρω στις 21:10 το βράδυ της Τρίτης 6/6, έγινε αντιληπτή φωτιά σε πέντε αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο έξω από περιφραγμένο χώρο συνεργείου επιδιόρθωσης αυτοκινήτων στη βιομηχανική περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 32χρονου

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν ζημιές στα πέντε αυτοκίνητα, δύο του ιδιοκτήτη και τρία πελατών, το ύψος των οποίων ανέρχεται συνολικά στις €10,000 περίπου.

Περαιτέρω εξετάσεις για εξακρίβωση των αιτίων της φωτιάς, θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE