Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Τριήμερο κατακλυσμού στην Κύπρο: «Φίσκα» τα ξενοδοχεία στο νησί από Κύπριους – Οι χώρες με τις περισσότερες αφίξεις τουριστών

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι από το υψηλό επίπεδο πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο, αλλά και την προσέλευση των Κύπριων κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο BusinessNews o Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Ζαχαρίας Ιωαννίδης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στους Κύπριους που βοήθησαν και εκείνοι την ξενοδοχειακή βιομηχανία, προτιμώντας την για το τριήμερο του κατακλυσμού τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

BEST OF TOTHEMAONLINE