ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟ: Οπαδός της Μίλγουολ απέναντι στους τζιχαντιστές -Τους εμπόδισε δεχόμενος 5 μαχαιριές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟ: Οπαδός της Μίλγουολ απέναντι στους τζιχαντιστές -Τους εμπόδισε δεχόμενος 5 μαχαιριές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι οι πιο σκληροί της Αγγλίας και συγκαταλέγονται στους πιο «επικίνδυνους» του κόσμου. Οι χούλιγκαν της Μίλγουολ, ειδικά αυτοί της παλιάς σχολής, είναι τόσο σκληροτράχηλοι που όπως απέδειξε και ο Ρόι Λάρνερ, δεν φοβούνται ούτε τους τζιχαντιστές.

Ο 47χρονος Άγγλος, έπινε το βράδυ του Σαββάτου την μπύρα του στην παμπ όπου έγινε η τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών.

Δίχως δεύτερη σκέψη όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στην «Sun», στάθηκε μπροστά τους φωνάζοντας «Αντε γαμ..., είμαι οπαδός της Μίλγουολ».

Ο Λάρνερ εξήγησε πως εκείνη την στιγμή δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να κάνει πίσω, με τόσο κόσμο να κινδυνεύει.

«Απλά, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω. Ήμουν μόνος απέναντι σε τρεις, γι αυτό και χτυπήθηκα τόσο πολύ. Είμαι λίγο καλύτερα, μετά την επέμβαση μου είπαν ότι θα μείνω στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα».

Τα χτυπήματα στον Λάρνερ ήταν αρκετά και τις πρώτες ώρες αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας από την οποία βγήκε την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE