Στην εντατική ο Τσοχατζόπουλος

Στην εντατική ο Τσοχατζόπουλος

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη το Σάββατο 03/06 το βράδυ.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία οι οικείοι του φοβήθηκαν πως υπήρχε πρόβλημα την καρδιά του.

Η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι εξαιρετικά βεβαρημένη, ενώ τον περασμένο Μάρτιο υποβλήθηκε σε επέμβαση μπάι-πας.

Όπως αποδείχθηκε υπήρξε κάποιο πρόβλημα από την αλληλεπίδραση των φαρμάκων που λαμβάνει ο πρώην υπουργός.

Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι σοβαρή και παραμένει στην εντατική.

Στα τέλη της εβδομάδας πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος ταλαιπωρήθηκε και από μια μόλυνση η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί πολύ και έτσι μετά τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στην εντατική.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect