Στις 27 Ιουνίου η επίσκεψη μη Τουρκοκύπριων μουσουλμάνων από τα κατεχόμενα στο Χαλά Σουλτάν

Στις 27 Ιουνίου η επίσκεψη μη Τουρκοκύπριων μουσουλμάνων από τα κατεχόμενα στο Χαλά Σουλτάν

Στις 27 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη επίσκεψη μουσουλμάνων εκ Τουρκίας ή άλλων χωρών από τα κατεχόμενα στον τεκέ Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου θρησκευτικών υποθέσεων».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι προτεραιότητα θα έχουν όσοι θα επισκεφθούν τον τεκέ για πρώτη φορά. Όλοι οι επισκέπτες θα είναι άνω των 18 ετών και να μην έχουν πρόβλημα με τα έγγραφα εισόδου – εξόδου.

Θα πρέπει τέλος να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 14 Ιουνίου και να πληρώσουν το ποσό των 40 ΤΛ (10 ευρώ) για τα έξοδα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE