Το δεύτερο Global Wellness Day είναι γεγονός!

Το δεύτερο Global Wellness Day είναι γεγονός!

Στις 10 Ιουνίου στο Παλαιό Λιμάνι Λεμεσού η παγκόσμια αθλητική εκδήλωση Global Wellness Day επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο νησί μας με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Το Global Wellness Day (Παγκόσμια Μέρα Ευεξίας), πραγματοποιείται κάθε χρόνο το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, σε περισσότερες από 100 χώρες παγκόσμια και σκοπό έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

Η Λεμεσός φιλοξενεί ξανά την υπέροχη αυτή εκδήλωση με στόχο την απόλυτη ένταξη της ευεξίας στην ζωή μας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης με επαγγελματίες γυμναστές σε συνεργασία με την Les Mills Cyprus.

Αρχικά οι αθλητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στο St Rafael Resort από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 με μαθήματα yoga.

Στην συνέχεια μεταφερόμαστε στο Παλαιό Λιμάνι Λεμεσού από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 όπου όλοι οι συμμετέχοντες σε συνεργασία και υπό τη καθοδήγηση της Les Μills Cyprus θα παρουσιάσουν διάφορα προγράμματα άσκησης σε μια κεντρική εξέδρα που θα στηθεί κατά μήκος στο Παλαιό Λιμάνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE