Αυστραλία: Επιβάτες πήδηξαν έξω από αεροπλάνο μετά από απειλητικό σημείωμα για βόμβα

Αυστραλία: Επιβάτες πήδηξαν έξω από αεροπλάνο μετά από απειλητικό σημείωμα για βόμβα

Επιβάτες, στο Άλμπουρι της Αυστραλίας, αναγκάστηκαν να πηδήξουν από το αεροπλάνο τους κατά την προσγείωση, μετά από απειλητικό σημείωμα για την ύπαρξη βόμβας.

«Η ασφάλεια του αεροδρομίου, αφού άνοιξε τις πόρτες του αεροπλάνου, ζήτησε από τους επιβάτες να αφήσουν τις αποσκευές και να πηδήξουν από την μπροστινή έξοδο στην άσφαλτο από ύψος, περίπου, ενός μέτρου» δήλωσε ένας επιβάτης.

Το σημείωμα, το οποίο βρέθηκε στην τουαλέτα του αεροσκάφους, αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα, ωστόσο οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός επιβάτη. 

Το περιστατικό αυτό έγινε μια ημέρα μετά την ομηρία πολίτη από ένοπλο άντρα στην Μελβούρνη, την οποία η αστυνομία αντιμετώπισε ως τρομοκρατική ενέργεια.

«Δεν βρέθηκε τίποτα, δεν υπήρξε άμεση απειλή για τον οποιονδήποτε. Μόνο ένα σημείωμα και τίποτα περισσότερο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.

Από Το Βήμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE