ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Γείτονες κατέσβησαν φωτιά σε όχημα 29χρονης που τέθηκε κακόβουλα, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Γείτονες κατέσβησαν φωτιά σε όχημα 29χρονης που τέθηκε κακόβουλα, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής

Φωτιά που τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε όχημα ιδιοκτησίας 29χρονης από το Ξυλοφάγου προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03.10 τα ξημερώματα της Τρίτης (6/6) εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στάθμευσης μπροστά από οικία στο Ξυλοφάγου, ιδιοκτησίας 29χρονης άνεργης από το Ξυλοφάγου.
 
Η φωτιά κατασβέστηκε από τους γείτονες πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Η αξία του οχήματος ανέρχεται στις 16 χιλιάδες ευρώ.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
 
Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία και περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν από την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία με το πρώτο φως της ημέρας.
 
Το αυτοκίνητο καλύπτεται από ασφάλεια.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

BEST OF TOTHEMAONLINE