ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη – «Ήταν η εκδίκηση για την βόμβα με αγάπη από το Μάντσεστερ»

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη – «Ήταν η εκδίκηση για την βόμβα με αγάπη από το Μάντσεστερ»

Την ευθύνη του νέου τρομοκρατικού κτυπήματος στη Γέφυρα του Λονδίνου που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (3/6) και σκόρπισε τον θάνατο σε εφτά ανθρώπους ανέλαβε το ISIS σύμφωνα με Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Παράλληλα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, υποστηριχτές του Ισλαμικού Κράτους ισχυρίζονται ότι το εν λόγω τρομοκρατικό κτύπημα ήταν η εκδίκηση για την βόμβα που εκτόξευσε η Βρετανική Αεροπορία (RAF) και στην οποία επάνω έγραφε «με αγάπη από το Μάντσεστερ».

Η εν λόγω φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγα 24ωρα μετά το τρομοκρατικό κτύπημα  που σημειώθηκε στη συναυλία της Ariana Grande το βράδυ της 22ας Μαίου στην «Αρένα του Μάντσεστερ».

Δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph που επικαλείτο επίσημη ενημέρωση από την RAF σημείωνε ότι η φωτογραφία ήταν αυθεντική και προερχόταν από τις Αγγλικές Βάσεις της Λεμεσού στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα προς ISIS - «Με αγάπη από το Μάντσεστερ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων

LIVE: Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων

Μαίνεται για 6η μέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν. Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν και τον Λίβανο, ενώ στο επίκεντρο των επιθέσεων της Τεχεράνης βρίσκονται αμερικανικοί στόχοι σε χώρες του Κόλπου και το Ισραήλ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE