Παππούς ο Ακιντζί καθώς ταξίδευε για την Νέα Υόρκη

Παππούς ο Ακιντζί καθώς ταξίδευε για την Νέα Υόρκη

Παππούς ενώ ήταν στη Νέα Υόρκη για την συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, έγινε για ακόμη μια φορά ο Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κόρη του Ζερρίν και ο σύζυγός της Σερτζιάν Εροζάν απέκτησαν το βράδυ του Σαββάτου το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Φρεγιά.

Η Ζερρίν Ακιντζί είναι η μικρότερη κόρη του ζεύγους Ακιντζί, ασχολείται με την μόδα και είχε γίνει παλαιότερα εξώφυλλο σε ε/κ μηνιαίο περιοδικό.

Δείτε την:

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE