Παππούς ο Ακιντζί καθώς ταξίδευε για την Νέα Υόρκη

Παππούς ο Ακιντζί καθώς ταξίδευε για την Νέα Υόρκη

Παππούς ενώ ήταν στη Νέα Υόρκη για την συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, έγινε για ακόμη μια φορά ο Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κόρη του Ζερρίν και ο σύζυγός της Σερτζιάν Εροζάν απέκτησαν το βράδυ του Σαββάτου το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Φρεγιά.

Η Ζερρίν Ακιντζί είναι η μικρότερη κόρη του ζεύγους Ακιντζί, ασχολείται με την μόδα και είχε γίνει παλαιότερα εξώφυλλο σε ε/κ μηνιαίο περιοδικό.

Δείτε την:

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE