ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάει Γερμανία η 7χρονη Σταύρη! - Για τέσσερις ώρες στα τηλέφωνα η Χριστίνα Γιαννάκη

Πάει Γερμανία η 7χρονη Σταύρη! - Για τέσσερις ώρες στα τηλέφωνα η Χριστίνα Γιαννάκη

Είναι από τις στιγμές που οι απαισιόδοξες σκέψεις παραμερίζονται και ενισχύεται η πεποίθηση ότι υπάρχει κοινωνική πρόνοια και ευαισθησία από πλευράς κυπριακής Πολιτείας…

Του Φάνη Μακρίδη

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, το απόγευμα του Σαββάτου (03/06) έκανε όλες τις διευθετήσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας της 7χρονης Σταύρης.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι την επόμενη εβδομάδα το μικρό αγγελούδι θα βρίσκεται σε Πανεπιστημιακή Κλινική που εδρεύει στο Αννόβερο της Γερμανίας. Εκεί αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τον οισοφάγο της, αλλά και να ρυθμιστεί το γαστροστόμιό της. Θυμίζουμε ότι η μικρή Σταύρη πάσχει από σύνδρομο Cornelia de Lange. Κατά συνέπεια δεν τρέφεται σωστά ενώ τις τελευταίες ημέρες έχανε αίμα.

Η κα Χριστίνα Γιαννάκη έκανε διευθετήσεις για να μεταβεί και να διαμείνει στο Αννόβερο μέχρι το τέλος της νοσηλείας της μικρής και η μητέρα της, Ιζαμπέλα Χρίστου.

Η κα Γιαννάκη που από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (03/06) ήταν στο Υπουργείο και μιλούσε για τέσσερις ώρες στα τηλέφωνα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις, επιβεβαίωσε όλα τα πιο πάνω με δηλώσεις της στο ThemaOnline λίγο πριν από τις 19:00 (03/06).

«Δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς. Γνωρίζαμε την υπόθεση και είχαμε μιλήσει πολλές φορές με την μητέρα της μικρής. Το θέμα έφτασε σε αδιέξοδο λόγω διαδικασιών που προηγήθηκαν και δεν έγιναν όπως έπρεπε, αλλά η ουσία είναι ότι κάναμε όλα τα απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί σύντομα το πρόβλημα της μικρής Σταύρης» μας ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Γιαννάκη.

Πολύ συγκινημένη ήταν και η μητέρα της Σταύρης, Ιζαμπέλα Χρίστου, με την οποία μιλήσαμε γύρω στις 19:00, λίγο μετά που είχε πληροφορηθεί τα ευχάριστα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που αναδείξατε το θέμα, αλλά και όλο τον κόσμο και τους επιχειρηματίες που βοήθησαν την προσπάθειά μου. Είμαι πολύ συγκινημένη. Αυτή τη στιγμή κάνω διευθετήσεις για τα παιδιά μου, επειδή θα λείπω στο εξωτερικό με την Σταύρη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», μας είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιατροσυμβούλιο στέλνει από τις Κεντρικές Φυλακές στο Μέλαθρον τον Νεοκλέους, αλλά «κόβει» την 7χρονη Σταύρη που χάνει αίμα

Η στιγμή που οι συντάκτες του ThemaOnline «λύγισαν» με την 7χρονη Σταύρη – Τα απαξιωτικά σχόλια Κύπριων γιατρών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκινητική χειρονομια από τον ιδιοκτήτη και διευθυντή της εταιρείας P.A.S. Toys - Δώρισε 50 τεμάχια για την Σταύρη

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top