ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά μυστήριο σε σπίτι – κομμωτήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά μυστήριο σε σπίτι – κομμωτήριο

Πυρκαγιά με άγνωστα αίτια ξέσπασε σε ιδιωτική οικία που χρησιμοποιείται ως κομμωτήριο στη Λεμεσό την Παρασκευή (2/6)

Σύμφωνα με δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

«Η ώρα 14:20 λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο ιδιωτική κατοικία η οποία χρησιμοποιείτο ως κομμωτήριο, στη Οδό Θουκιδίδου στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15:25.

Η ιδιοκτήτρια απουσίαζε από την οικία της και ενημερώθηκε από γείτονα της για την πυρκαγιά.

Η εστία της πυρκαγιάς εντοπίστηκε σε πολυθρόνα στο σαλόνι της κατοικίας. Από την πυρκαγιά τους καπνούς και την θερμότητα σοβαρές ζημιές έπαθαν ο εξοπλισμός η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή της οικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλικτήρων από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

 Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία και παραμένουν άγνωστα».

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE