ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά μυστήριο σε σπίτι – κομμωτήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά μυστήριο σε σπίτι – κομμωτήριο

Πυρκαγιά με άγνωστα αίτια ξέσπασε σε ιδιωτική οικία που χρησιμοποιείται ως κομμωτήριο στη Λεμεσό την Παρασκευή (2/6)

Σύμφωνα με δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

«Η ώρα 14:20 λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο ιδιωτική κατοικία η οποία χρησιμοποιείτο ως κομμωτήριο, στη Οδό Θουκιδίδου στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15:25.

Η ιδιοκτήτρια απουσίαζε από την οικία της και ενημερώθηκε από γείτονα της για την πυρκαγιά.

Η εστία της πυρκαγιάς εντοπίστηκε σε πολυθρόνα στο σαλόνι της κατοικίας. Από την πυρκαγιά τους καπνούς και την θερμότητα σοβαρές ζημιές έπαθαν ο εξοπλισμός η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή της οικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλικτήρων από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

 Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία και παραμένουν άγνωστα».

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE