ΕΜΠΑ: Έκαψαν το όχημα 23χρονου – Αρκετές χιλιάδες ευρώ οι ζημιές – «Άρπαξε» και το αυτοκίνητο του κουνιάδου του

ΕΜΠΑ: Έκαψαν το όχημα 23χρονου – Αρκετές χιλιάδες ευρώ οι ζημιές – «Άρπαξε» και το αυτοκίνητο του κουνιάδου του

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε δύο οχήματα στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 4:00 τα ξημερώματα όχημα στην Έμπα που ανήκει σε 23χρονο από την Πάφο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από την φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς με τις ζημιές να ανέρχονται στις 18 χιλιάδες ευρώ.

Η φωτιά επεκτάθηκε και σε δεύτερο όχημα που ήταν σταθμευμένο πίσω από το πρώτο. Η ζημιά στο δεύτερο όχημα που ανήκει στον 21χρονο κουνιάδο του 23χρονου ανέρχεται στις 2 χιλιάδες ευρώ.

Μέλη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από τις επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE