ΕΛΛΑΔΑ: Πολίτης εντόπισε 21 κομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα στο Σταθμό Λαρίσης

ΕΛΛΑΔΑ: Πολίτης εντόπισε 21 κομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα στο Σταθμό Λαρίσης

Ένα μακάβριο εύρημα, κομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα, εντόπισε διερχόμενος πολίτης μέσα σε μία μαύρη σακούλα, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Ιουλιανού, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.

Ο πολίτης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε πως μέσα στη σακούλα βρίσκονταν 21 κομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα, μέσα σε φορμόλη! Το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας που επιλήφθηκε της υπόθεσης έστειλε το μακάβριο εύρημα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για όργανα που αφαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια ιατρικών επεμβάσεων, χωρίς, βέβαια, να αποκλείεται τίποτα μέχρι αυτή την ώρα. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Απο eleutherostypos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE