Πάτησε πόδι ο Τούρκος παραγωγός! Που θα γίνει τελικά ο τελικός του Survivor; VIDEO

Πάτησε πόδι ο Τούρκος παραγωγός! Που θα γίνει τελικά ο τελικός του Survivor; VIDEO

Κάποιοι πικράθηκαν πάρα πολλοί... που δεν θα γίνει στον τόπο τους το μεγάλο event.

Το survivor σιγά σιγά φθάνει στο τέλος του και ο τόπος διεξαγωγής του μεγάλου τελικού αποτελεί μεγάλο ζήτημα εδώ και αρκετές βδομάδες. 

Κάποιοι έλεγαν ότι θα πραγματοποιείτο σε κάποιο νησί και συγκεκριμένα στην Ρόδο ή στην Λέσβο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «La biri biri”, τελικά ο τελικός του survivor δεν θα γίνει στην Ρόδο αλλά στην Αθήνα!

Η Αθήνα κέρδισε τον τελικό και μάλιστα όπως ειπώθηκε και στην εκπομπή ήταν και επιθυμία του Τούρκου Παραγωγού!



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE