ΛΕΜΕΣΟΣ: Η νεκροτομή έριξε «φως» στα αίτια θανάτου του άτυχου Εύρου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η νεκροτομή έριξε «φως» στα αίτια θανάτου του άτυχου Εύρου

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής 02/06 η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού άτυχου εκπαιδευτικού από τη Λεμεσό.

Ο 35χρονος μαθηματικός, Ευριπίδης Κίμωνος, το βραδύ της Τετάρτης 31/06  ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τους δικούς του να καλέσουν ασθενοφόρο, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 35χρονος μαθηματικός απεβίωσε.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, διενήργησε την Παρασκευή 02/06, νεκροτομή επί της σορού του άτυχου νέου όπου διαπίστωσε πως υπέστη διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

Μάλιστα, λόγω των ευρημάτων, η κ. Αντωνίου ζήτησε όπως γίνει περεταίρω διερεύνηση για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι εκ γεννετής ή αν προέκυψε μεταγενέστερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονισμένη η πόλη της Λεμεσού από τον άδικο χαμό του Εύρου – «Το καλύτερο παιδί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 35χρονου εκπαιδευτικού – «Έσβησε» μπροστά στα μάτια των γονέων του​

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE