ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 19χρονος δέχθηκε επίθεση από έξι πρόσωπα - Υποβλήθηκε σε χειρουργική εγχείρηση

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 19χρονος δέχθηκε επίθεση από έξι πρόσωπα - Υποβλήθηκε σε χειρουργική εγχείρηση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου κρατείται ο 19χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αλλά έξι πρόσωπα.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 19χρονο επισκέπτη στην Κύπρο ότι, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 29/5/2017, ενώ βρισκόταν σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στην επαρχία Αμμοχώστου, είχε δεχθεί επίθεση από έξι ομοεθνείς του, οι οποίοι τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του και τον τραυμάτισαν.

Ο 19χρονος είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική στην επαρχία Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κάτω γνάθου, καθώς και διάφορες εκδορές και εκχυμώσεις στο λαιμό, κεφάλι και πρόσωπο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική εγχείρηση και κρατείται για νοσηλεία.

 Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο 21χρονων, ενός 18χρονου και ενός 23χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

 Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE