«Αναγκαία η συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα», σύμφωνα με τη Μέρκελ

«Αναγκαία η συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα», σύμφωνα με τη Μέρκελ

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, χαρακτήρισε «αναγκαία» τη συμφωνία του Παρισιού για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, εκφράζοντας την ικανοποίησή της ότι και κυβερνήσεις άλλων κρατών υποστηρίζουν την ίδια άποψη.

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη ανακοίνωση του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για το αν οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από τη συμφωνία του Παρισιού, η γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε πως «σε ό,τι αφορά τη Γερμανία, θέλω να πω ότι θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τους όρους της συνθήκης του Παρισιού».

«Αυτή είναι, κατά την άποψή μου, μια αναγκαία συνθήκη», δήλωσε η Μέρκελ σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, τονίζοντας πως «αναμένει την απόφαση» του αμερικανού προέδρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE