Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός σε θανατηφόρο δυστύχημα στα κατεχόμενα Ελληνοκύπριος από το Στρόβολο

Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός σε θανατηφόρο δυστύχημα στα κατεχόμενα Ελληνοκύπριος από το Στρόβολο

Έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα στα κατεχόμενα με τους οικείους του να μαθαίνουν την τραγική είδηση μόλις πριν μερικές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το θανατηφόρο σημειώθηκε την Κυριακή 28/5 στο δρόμο Λευκωσίας-Αμμοχώστου, λίγο πριν από το αεροδρόμιο της Τύμπου, όταν οδηγός ταξί, οδηγώντας απρόσεκτα και με υπερβολική ταχύτητα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο «θέρισε» τον 68χρονο Αντρέα Αλεξάνδρου από τον Στρόβολο, o οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για ζωή.

Τη Δευτέρα 29/5 συγγενείς του 68χρονου, μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί μετέβησαν σε Αστυνομικό σταθμό και κατήγγειλαν ότι για το εν λόγω πρόσωπο είχαν χαθεί τα ίχνη του από τις 28 Μαΐου.

Image result for TMF 489

Δυστυχώς η τραγική είδηση δεν άργησε να γίνει γνωστή καθώς ενημερώθηκαν ότι στα κατεχόμενα είχε συμβεί ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα χωρίς τα στοιχεία του νεκρού να έχουν ταυτοποιηθεί.

Image result for TMF 489

Το πρωί της Πέμπτης 1/6 μέλη της οικογένειας του 68χρονου μετέβησαν στα κατεχόμενα όπου και αναγνώρισαν τον άτυχο άντρα, η σορός του οποίου παραδόθηκε στους οικείους του λίγο μετά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE