ΛΑΡΝΑΚΑ: Άρχισαν οι εργασίες σε πεζοδρόμια για διακίνηση ΑΜΕΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άρχισαν οι εργασίες σε πεζοδρόμια για διακίνηση ΑΜΕΑ

Άρχισαν χθες από το Τμήμα Δημοσίων Έργων κατασκευαστικές εργασίες βελτίωσης των πεζοδρομίων για πρόσβαση και διευκόλυνση διακίνησης ΑΜΕΑ.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «οι εργασίες πραγματοποιούνται στο τέρμα της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου, στο ύψος των φώτων τροχαίας, παρά το Άγαλμα της Ελευθερίας. Ο Δήμος Λάρνακας προγραμματίζει σε πρώτη φάση, συγκεκριμένες δράσεις, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς και κυβερνητικά Τμήματα  για βελτίωση και συμπλήρωση και άλλων προσβάσεων, δηλαδή ράμπες, επί των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Αρτέμιδος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η προσβασιμότητα, η δυνατότητα δηλαδή, να μπορεί κάθε άτομο αυτόνομα με ασφάλεια και με άνεση να προσεγγίζει και να χρησιμοποιεί τις υποδομές, υπηρεσίες και αγαθά, αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου Λάρνακας. Η προσδοκία για υλοποίηση του οράματος για μια προσβάσιμη πόλη για όλους, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα και από αυτή την υλοποίηση δεν θα ωφεληθούν μόνο τα άτομα με αναπηρία, αλλά και η κοινωνία στο σύνολο της».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.