Συγκλονισμένη η πόλη της Λεμεσού από τον άδικο χαμό του Εύρου – «Το καλύτερο παιδί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλονισμένη η πόλη της Λεμεσού από τον άδικο χαμό του Εύρου – «Το καλύτερο παιδί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακόμη δεν μπορούν να το πιστέψουν φίλοι και συγγενείς πως ο Εύρος δεν είναι πια μαζί τους.

Στα μαύρα ντύθηκε η πόλη της Λεμεσού στην είδηση του θανάτου του άτυχου 35χρονου Εύρου Κίμωνος, καθηγητή μαθηματικών από τη Λεμεσό.

Φίλοι τον περιγράφουν ως το καλύτερο παιδί ενώ ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο φίλος τους έφυγε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 35χρονου εκπαιδευτικού – «Έσβησε» μπροστά στα μάτια των γονέων του​

Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος μαθηματικός γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 31/05, ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τους δικούς του να καλέσουν ασθενοφόρο, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο 35χρονος μαθηματικός απεβίωσε.

Φίλοι του μιλάνε στο ThemaOnline για τον Εύρο με τα καλύτερα λογία ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και ο πατέρας του είναι εκπαιδευτικός.

Καλό σου ταξίδι Εύρο…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του Μαθηματικού που έχασε αναπάντεχα τη ζωή του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.