«Φεύγω ελεύθερη και επιστρέφω... παντρεμένη» - Η τελευταία φωτογραφία της Χριστιάνας στον Alpha πριν τον γάμο! ΦΩΤΟ

«Φεύγω ελεύθερη και επιστρέφω... παντρεμένη» - Η τελευταία φωτογραφία της Χριστιάνας στον Alpha πριν τον γάμο! ΦΩΤΟ

Αποχαιρέτησε τους φίλους τηλεθεατές της με τον ομορφότερο τρόπο...

«Φευγω ελευθερη και επιστρεφω πρωτα ο θεος με το καλο παντρεμενη!!βαζουμε το σταυρο μας και παμε» έγραψε στη λεζάντα της τελευταίας φωτογραφίας που ανήρτησε στο instagram από το στούντιο της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» ως ελεύθερη. 

Εννοείται ότι ο κόσμος έσπευσε να της στείλει τις ευχές του με το πατροπαράδοτο «Η ώρα η καλή» να έχει την τιμητική του.

 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Διαβάστε επίσης: Στον εξωτερικό χώρο του 5άστερου ξενοδοχείου η δεξίωση του γαμου της Αριστοτέλους! ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE